Miniquiches de salmó
INGREDIENTS
PER A 2 PERSONES:
1 làmina de pasta brisa
- 60 g salmó fumat Royal
- 30 g formatge Maó curat
- 60 ml nata 35% MG
- 1 ou
- 1 taronja
- Ruca
- Espinacs
- Menta fresca
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
1. Tallem 8 cercles petits de pasta brisa.
2. Untem els motlles amb unes gotes d'oli d'oliva i els folrem amb la pasta brisa.
3. Punxem la base dels motlles amb una forquilla i els enfornem 6 minuts a 200º.
4. Fem el farcit de les miniquiches. En un bol, posem 1 ou, que batem lleugerament. Hi afegim 60 ml de nata 35% MG, 30 grams de Maó curat ratllat, pebre negre i sal. Ho barregem bé.
5. Tallem a trossos petits el salmó fumat i l'afegim al bol. Ho barregem.
6. Passats els 6 minuts de forn, farcim les miniquiches i fem una segona cocció. Enfornem 6 minuts més a 200º.
7. Mentrestant, preparem una amanida. En un bol afegim ruca, espinacs mini i menta fresca. Hi ratllem una mica de la pela d'1 taronja i hi afegim oli d'oliva i sal. Ho barregem.
8. Emplatem les miniquiches amb l'amanida al voltant.
