Miniquiches de salmó

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix blau, com el salmó, és ric en greixos omega 3, imprescindibles per a la salut cardiovascular. Se n'ha de prendre unes 3 o 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:

    1 làmina de pasta brisa

  • 60 g salmó fumat Royal
  • 30 g formatge Maó curat
  • 60 ml nata 35% MG
  • 1 ou
  • 1 taronja
  • Ruca
  • Espinacs
  • Menta fresca
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal 

PREPARACIÓ

1. Tallem 8 cercles petits de pasta brisa.

2. Untem els motlles amb unes gotes d'oli d'oliva i els folrem amb la pasta brisa.

3. Punxem la base dels motlles amb una forquilla i els enfornem 6 minuts a 200º.

4. Fem el farcit de les miniquiches. En un bol, posem 1 ou, que batem lleugerament. Hi afegim 60 ml de nata 35% MG, 30 grams de Maó curat ratllat, pebre negre i sal. Ho barregem bé.

5. Tallem a trossos petits el salmó fumat i l'afegim al bol. Ho barregem.

6. Passats els 6 minuts de forn, farcim les miniquiches i fem una segona cocció. Enfornem 6 minuts més a 200º.

7. Mentrestant, preparem una amanida. En un bol afegim ruca, espinacs mini i menta fresca. Hi ratllem una mica de la pela d'1 taronja i hi afegim oli d'oliva i sal. Ho barregem.

8. Emplatem les miniquiches amb l'amanida al voltant.

Anar al contingut