Mona de xocolata
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ramon Morató
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Chocovic, s.a., fàbrica de xocolates
INGREDIENTS
- 1 ou de xocolata
- pa de pessic o bescuit
- plomes per al guarniment
- 200 g de xocolata negra
- Per fer la trufa: 500 gr de nata líquida per muntar, 100 gr de xocolata negra i 40 gr de sucre
- Per a l'almívar: 100 gr de sucre i 1/2 l d'aigua
PREPARACIÓ
- Primer de tot, i un cop tingueu la nata líquida bullida, aboqueu-hi el sucre i espereu que es dissolgui. Llavors poseu-hi la xocolata trossejada.
- Remeneu-ho, i quan tingueu una pasta homogènia, reserveu-la a la nevera durant 24 hores. Després munteu-la amb la batedora com si fos nata.
- D'altra banda, foneu la xocolata al bany maria per a fer els encenalls; un cop desfeta, aboqueu-la sobre el marbre, esteneu-la fent una capa ben fineta, espereu uns minuts que es refredi una mica i feu els encenalls. Reserveu-los en un plat.
- Tot seguit, obriu el bescuit per la meitat i unteu una de les cares amb l'almívar i després escampeu-hi la trufa pel damunt. Tapeu-ho amb l'altra part del bescuit i feu la segona capa seguint el mateix procediment.
- Per sobre poseu-hi el encenalls de xocolata cobrint tot el bescuit, i finalment, decoreu la mona amb un parell d'ous de xocolata i unes plomes.