Natilles de xocolata

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 500 ml de llet

  • 75 g de xocolata negra de 70% cacau
  • 75 g de sucre
  • 2 rovells d'ou
  • 20 g farina de blat de moro
  • Aroma al gust: pell de taronja, vainilla, un toc de licor

PREPARACIÓ

  1. Barregem dins d'un bol els 2 rovells d'ou, la farina de blat de moro i un rajolí de llet.
  2. Piquem la xocolata.
  3. Escalfem en un cassó la resta de la llet amb l'aroma triat i el sucre. Quan trenqui el bull, ho retirem del foc i hi afegim la xocolata picada.
  4. Remenem fins a desfer la xocolata i ho aboquem tot sobre el bol on hem barrejat prèviament els ous, la farina i la llet.
  5. Ho colem tot plegat de nou al cassó i deixem que cogui fins que faci xup-xup. Apaguem el foc.
  6. Repartim la natilla de xocolata en recipients que posarem a la nevera.
  7. Deixem refredar la natilla a la nevera i la servim freda.
Anar al contingut