Natilles de xocolata
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
500 ml de llet
- 75 g de xocolata negra de 70% cacau
- 75 g de sucre
- 2 rovells d'ou
- 20 g farina de blat de moro
- Aroma al gust: pell de taronja, vainilla, un toc de licor
PREPARACIÓ
- Barregem dins d'un bol els 2 rovells d'ou, la farina de blat de moro i un rajolí de llet.
- Piquem la xocolata.
- Escalfem en un cassó la resta de la llet amb l'aroma triat i el sucre. Quan trenqui el bull, ho retirem del foc i hi afegim la xocolata picada.
- Remenem fins a desfer la xocolata i ho aboquem tot sobre el bol on hem barrejat prèviament els ous, la farina i la llet.
- Ho colem tot plegat de nou al cassó i deixem que cogui fins que faci xup-xup. Apaguem el foc.
- Repartim la natilla de xocolata en recipients que posarem a la nevera.
- Deixem refredar la natilla a la nevera i la servim freda.