Olla barrejada amb peus de porc
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Barrejar cereals amb llegums és una bona manera de completar la proteïna vegetal d'aquestes preparacions.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
150 bull de llengua
120 g d arròs bomba
120 g fideus gruixuits
80 g de cigronet menut
50 gr de sagí
4 peus de porc
3 pastanagues
2 porros
1 cuixa de gallina
1 botifarra del perol
1 os de pernil
1 cabeça d'alls
1 xirivia
1/4 col verda
PREPARACIÓ
- Tindrem en remull unes 8 hores 80 g de cigrons menuts. Després els posarem dins d'una malla perquè no se'ns escampin per l'olla.
- Blanquegem 4 peus de porc i un os de pernil repolit, és a dir, els posarem en aigua freda que escalfarem fins que arrenqui el bull i ho aturem.
- Posem en una olla amb aigua calenta els peus de porc, l'os de pernil i els cigrons. Ho farem bullir a foc lent dues hores.
- Passades les dues hores, hi afegim 150 g dexº bull de llengua, 50 g de sagí, 1 botifarra de perol i 1 cuixa de gallina. Ho fem bullir 45 minuts més.
- Passats els 45 minuts, hi afegim 1/4 de col verda, 2 porros, 3 pastanagues, 1 xirivia i 1 cabeça d'alls. Ho fem bullir 25 minuts.
- Passats els 25 minuts hi afegim 120 g d'arròs bomba. Ho fem bullir 10 minuts.
- Passats els 10 minuts, hi afegim 120 g fideus gruixuts. Ho deixem bullir 10 minuts més.
- Emplatem amb tots els ingredients barrejats.