Olla barrejada amb peus de porc

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Barrejar cereals amb llegums és una bona manera de completar la proteïna vegetal d'aquestes preparacions.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 150 bull de llengua

    120 g d arròs bomba

    120 g fideus gruixuits

    80 g de cigronet menut 

    50 gr de sagí

    4 peus de porc

    3 pastanagues

    2 porros

    1 cuixa de gallina

    1 botifarra del perol

    1 os de pernil

    1 cabeça d'alls

    1 xirivia

    1/4 col verda

PREPARACIÓ

  1. Tindrem en remull unes 8 hores 80 g de cigrons menuts. Després els posarem dins d'una malla perquè no se'ns escampin per l'olla.
  2. Blanquegem 4 peus de porc i un os de pernil repolit, és a dir, els posarem en aigua freda que escalfarem fins que arrenqui el bull i ho aturem. 
  3. Posem en una olla amb aigua calenta els peus de porc, l'os de pernil i els cigrons. Ho farem bullir a foc lent dues hores.
  4. Passades les dues hores, hi afegim 150 g  dexº bull de llengua, 50 g de sagí, 1 botifarra de perol i 1 cuixa de gallina. Ho fem bullir 45 minuts més.
  5. Passats els 45 minuts, hi afegim 1/4 de col verda, 2 porros, 3 pastanagues, 1 xirivia i 1 cabeça d'alls. Ho fem bullir 25 minuts.
  6. Passats els 25 minuts hi afegim 120 g d'arròs bomba. Ho fem bullir 10 minuts.
  7. Passats els 10 minuts, hi afegim 120 g fideus gruixuts. Ho deixem bullir 10 minuts més.
  8. Emplatem amb tots els ingredients barrejats.
Anar al contingut