Ous ferrats amb tàrtar de fuet
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita, i se'n poden menjar 4 a la setmana, tenint en compte que poden estar presents en moltes preparacions.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 2 ous
- 55 g fuet
- 10 tàperes
- 1 llesca de pa
- 1 tomacó
- Mostassa Dijon
- Tabasco
- Cibulet
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Torrem una llesca de pa a la paella. Hi afegim un rajolí d'oli per sobre.
- Tallem a daus petits un tros de fuet, d'aproximadament 55 grams, i el posem en un bol per condimentar-lo.
- Al bol, hi afegim una cullerada de mostassa Dijon, 1/2 tomacó ratllat, un raig d'oli, unes tàperes picades, una mica de cibulet picat i unes gotes de Tabasco. Ho integrem.
- Retirem la llesca de pa de la paella, ja torrada, i la reservem.
- Amb un paper, retirem les molles que hagin pogut quedar a la paella i hi afegim oli d'oliva abundant.
- Hi fregim els dos ous.
- Untem un tomacó a la torrada i la posem en el plat de presentació. Al costat, hi posem el tàrtar de fuet.
- Traiem els ous ferrats de la paella i els col·loquem a sobre de la torrada. Hi posem un polsim de sal al damunt.