Ous ferrats amb tàrtar de fuet

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita, i se'n poden menjar 4 a la setmana, tenint en compte que poden estar presents en moltes preparacions.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 2 ous
  • 55 g fuet
  • 10 tàperes
  • 1 llesca de pa
  • 1 tomacó
  • Mostassa Dijon
  • Tabasco
  • Cibulet
  • Oli OVE
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Torrem una llesca de pa a la paella. Hi afegim un rajolí d'oli per sobre.
  2. Tallem a daus petits un tros de fuet, d'aproximadament 55 grams, i el posem en un bol per condimentar-lo.
  3. Al bol, hi afegim una cullerada de mostassa Dijon, 1/2 tomacó ratllat, un raig d'oli, unes tàperes picades, una mica de cibulet picat i unes gotes de Tabasco. Ho integrem.
  4. Retirem la llesca de pa de la paella, ja torrada, i la reservem.
  5. Amb un paper, retirem les molles que hagin pogut quedar a la paella i hi afegim oli d'oliva abundant.
  6. Hi fregim els dos ous.
  7. Untem un tomacó a la torrada i la posem en el plat de presentació. Al costat, hi posem el tàrtar de fuet.
  8. Traiem els ous ferrats de la paella i els col·loquem a sobre de la torrada. Hi posem un polsim de sal al damunt.
Anar al contingut