Panadó de porc, espinacs i peres

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de porc és de les més riques en vitamina B12, un nutrient que només trobem en les carns i que és imprescindible per al metabolisme del ferro.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    500 g de farina fluixa

  • 100 ml d'aigua
  • 120 ml de cervesa
  • 70 ml oli OVE
  • 2 ous
  • 200 g morro de porc cuitt
  • 300 g lacón
  • 2 peres conference
  • 1 manat de fulles d'espinacs netes
  • 1 gra d'all
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  •  

PREPARACIÓ

  1. Comencem fent la massa dels panadons posant en un bol un ou batut, 500 grams de farina fluixa, 100 ml d'aigua, 120 ml de cervesa, 70 ml d'oli OVE i un pessic de sal. Pastem a mà tots els ingredients durant 10 minuts fins a obtenir una massa homogènia i elàstica. 
  2. Passat aquest temps, tapem amb un drap humit la superfície de la massa i la deixem reposar 30 minuts. 
  3. Mentre la massa reposa, pelem i tallem a daus petits dues peres conference i les reservem. Tallem també ben menut un gra d'all i piquem unes fulles de julivert. També ho reservem. 
  4. Tallem a daus petits 200 grams de morro de porc cuit i 300 grams de lacón i també ho reservem. 
  5. Escalfem una paella grossa al foc i, quan estigui calenta, hi afegim un bon raig d'oli, les peres, l'all i el julivert, les carns i un manat de fulles d'espinacs. Salpebrem i saltem durant un parell de minuts. Deixem refredar aquest farcit durant uns 30 minuts aproximadament. 
  6. Estirem la massa ja reposada dels panadons en una fusta, en què posem una mica d'oli perquè no se'ns enganxi. Dividim la massa en 8 parts iguals i donem forma de cercle ovalat o de rectangle a cada porció de la massa. 
  7. Farcim cada porció amb el farcit ja temperat i tanquem la massa deixant el tancament per sobre. Posem tots els panadons en una safata amb paper sulfurat. 
  8. Batem un ou i pintem tots els panadons. Per últim, els enfornem durant 15 minuts a 190º. 
Anar al contingut