Panellets de praliné i xocolata amb llet

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • PER AL MASSAPÀ DE CACAU

  • 220 gr farina ametlla
  • 20 gr cacau pur en pols
  • 230 gr sucre llustre
  • 2 gr sal
  • 45 ml clares d'ou
  • Aigua

     

    PER AL MASSAPÀ DE PRALINÉ

  • 240 g de farina d'ametlla
  • 30 g de praliné d'avellanes
  • 230 g de sucre llustre
  • 2 g de sal
  • 45 ml de clares d'ou
  • Una mica d'aigua

     

    PER AL BANY DE XOCOLATA AMB LLET I AVELLANES

  • 100 g xocolata amb llet 
  • 200 g oli de gira-sol
  • 500 g crocant d'ametlla

PREPARACIÓ

  1. Tant per fer la massa de cacau com la de praliné, cal mesclar tots els ingredients junts. Es pot usar un robot amassador o fer la barreja a mà. 
  2. És molt recomanable deixar reposar la massa 12 hores a la nevera.
  3. Un cop ha reposat, porcionem el masapà i en fem boles d'uns 25 g i les reservem.
  4. Preparem el bany de xocolata. Barregem la xocolata amb llet, amb l'oli de gira-sol i el crocant.
  5. Banyem les boles de masapà que hem reservat amb el bany de xocolata.
  6. Les anem reservant en una safata perquè la xocolata cristal·litzi. Si el bany de xocolata està temperat, no caldrà posar els panellets a la nevera.
  7. Aquests panellets no necessiten cocció al forn.
Anar al contingut