Panellets de praliné i xocolata amb llet
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
PER AL MASSAPÀ DE CACAU
- 220 gr farina ametlla
- 20 gr cacau pur en pols
- 230 gr sucre llustre
- 2 gr sal
- 45 ml clares d'ou
-
Aigua
PER AL MASSAPÀ DE PRALINÉ
- 240 g de farina d'ametlla
- 30 g de praliné d'avellanes
- 230 g de sucre llustre
- 2 g de sal
- 45 ml de clares d'ou
-
Una mica d'aigua
PER AL BANY DE XOCOLATA AMB LLET I AVELLANES
- 100 g xocolata amb llet
- 200 g oli de gira-sol
- 500 g crocant d'ametlla
PREPARACIÓ
- Tant per fer la massa de cacau com la de praliné, cal mesclar tots els ingredients junts. Es pot usar un robot amassador o fer la barreja a mà.
- És molt recomanable deixar reposar la massa 12 hores a la nevera.
- Un cop ha reposat, porcionem el masapà i en fem boles d'uns 25 g i les reservem.
- Preparem el bany de xocolata. Barregem la xocolata amb llet, amb l'oli de gira-sol i el crocant.
- Banyem les boles de masapà que hem reservat amb el bany de xocolata.
- Les anem reservant en una safata perquè la xocolata cristal·litzi. Si el bany de xocolata està temperat, no caldrà posar els panellets a la nevera.
- Aquests panellets no necessiten cocció al forn.