Pastís de formatge en got

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER  A 12 GOTS PETITS:

    200 g de formatge cremós d'untar

  • 40 g parmesà ratllat
  • 200 g de llet
  • 90 g de sucre
  • 2 fulls de gelatina neutra

  • ABANS DE SERVIR
  • Galetes per picar o confitura

PREPARACIÓ

  1. Posarem la gelatina en remull en un bol coberta d'aigua freda fins que s'estovi.
  2. A dins d'una olleta hi escalfarem els formatges, la llet i el sucre, fins que comenci a bullir.
  3. Escorrerem la gelatina del bol i l'afegirem dins l'olleta del formatge calent. Remenem fins que es desfaci
  4. Omplirem els gots i els posarem a la nevera fins que quallin. 
  5. Abans de portar a taula, decorarem els gots amb una picada de galeta i/o confitura 
Anar al contingut