Pastís de formatge en got
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 12 GOTS PETITS:
200 g de formatge cremós d'untar
- 40 g parmesà ratllat
- 200 g de llet
- 90 g de sucre
- 2 fulls de gelatina neutra
- ABANS DE SERVIR
- Galetes per picar o confitura
PREPARACIÓ
- Posarem la gelatina en remull en un bol coberta d'aigua freda fins que s'estovi.
- A dins d'una olleta hi escalfarem els formatges, la llet i el sucre, fins que comenci a bullir.
- Escorrerem la gelatina del bol i l'afegirem dins l'olleta del formatge calent. Remenem fins que es desfaci
- Omplirem els gots i els posarem a la nevera fins que quallin.
- Abans de portar a taula, decorarem els gots amb una picada de galeta i/o confitura