Pastís de pernil i formatge
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 6 llesques de pa de motlle
- 10 llesques de pernil cuit
- 6 llesques de formatge cheddar (o qualsevol que es fongui bé)
- 300 ml de llet
- 1 ou
- 25 g parmesà ratllat
- Sa i pebre
- Cansalada fumada tallada a daus
PREPARACIÓ
- Agafem un motlle de plum-cake de 25 cm x 12 cm i el cobrim amb un full de paper del forn.
- Dins del motlle hi posem les llesques de pernil dolç i folrem de pernil tot el paper. El pernil dolç ha de penjar per fora perquè després el tancarem com si fos un embolcall.
- Omplim el motlle amb les llesques de pa (millor que siguin una mica seques) tallades per la meitat.
- Barregem l'ou sencer amb llet dins d'un bol i ho remenem. Hi posem una mica de sal i pebre.
- Hi afegim el parmesà ratllat i remenem una mica més.
- Aboquem la barreja de mica amb mica i amb una cullera sobre el pa. Ha de penetrar a dins i ha de quedar una mica amarat.
- A sobre de cada mitja llesca de pa de motlle hi col·locarem un tall de cheddar, i damunt del formatge, pernil dolç.
- Repetirem l'acció fent pisos fins que se'ns acabi el pa.
- Un cop muntat el pastís, l'embolcallarem amb el pernil dolç que tenim penjant.
- En acabat, posarem parmesà ratllat sobre el pastís.
- El pastís es cou al forn a 180 ºC entre 15 i 20 minuts. Es pot gratinar una estona, si es vol.
- Mentrestant fregirem els daus de cansalada fins que siguin ben rossos.
- Acabarem el pastís posant-hi els daus de cansalada fumada a sobre. Es pot servir a temperatura ambient, o calent.