Pastís de pernil i formatge

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 6 llesques de pa de motlle
  • 10 llesques de pernil cuit
  • 6 llesques de formatge cheddar (o qualsevol que es fongui bé)
  • 300 ml de llet
  • 1 ou
  • 25 g parmesà ratllat
  • Sa i pebre
  • Cansalada fumada tallada a daus

PREPARACIÓ

  1. Agafem un motlle de plum-cake de 25 cm x 12 cm i el cobrim amb un full de paper del forn.
  2. Dins del motlle hi posem les llesques de pernil dolç i folrem de pernil tot el paper. El pernil dolç ha de penjar per fora perquè després el tancarem com si fos un embolcall.
  3. Omplim el motlle amb les llesques de pa (millor que siguin una mica seques) tallades per la meitat.
  4. Barregem l'ou sencer amb llet dins d'un bol i ho remenem. Hi posem una mica de sal i pebre.
  5. Hi afegim el parmesà ratllat i remenem una mica més.
  6. Aboquem la barreja de mica amb mica i amb una cullera sobre el pa. Ha de penetrar a dins i ha de quedar una mica amarat.
  7. A sobre de cada mitja llesca de pa de motlle hi col·locarem un tall de cheddar, i damunt del formatge, pernil dolç.
  8. Repetirem l'acció fent pisos fins que se'ns acabi el pa.
  9. Un cop muntat el pastís, l'embolcallarem amb el pernil dolç que tenim penjant.
  10. En acabat, posarem parmesà ratllat sobre el pastís.
  11. El pastís es cou al forn a 180 ºC entre 15 i 20 minuts. Es pot gratinar una estona, si es vol.
  12. Mentrestant fregirem els daus de cansalada fins que siguin ben rossos.
  13. Acabarem el pastís posant-hi els daus de cansalada fumada a sobre. Es pot servir a temperatura ambient, o calent. 
Anar al contingut