Paté de bonítol

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix blau, com el bonítol, és ric en greixos omega-3, imprescindibles per a la salut; n'hem de prendre unes 3 o 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

    100 g llom bonítol

  • 1 gra d'all
  • 1/4 porro
  • 30 ml oli OVE
  • Mostassa antiga
  • Pa sec
  • Farigola
  • Conyac
  • Torradetes
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem a brunesa un gra d'all pelat i un quart de porro que afegirem a una paella amb un raig d'oli. Ho coem 2 minuts.
  2. Tallem a daus 100 g de llom de bonítol i també l'afegim a la paella. Coem dos minuts més a foc fort (ha de quedar una mica cru per dins).
  3. Agafem i afegim a la paella 1 branca de farigola, pa sec maltallat i un raig de conyac. Ho coem dos minuts més a foc fort.
  4. Traiem la branca de farigola, aboquem el contingut en un got batedor i ho triturem fins a tenir una pasta junt amb 30 ml d'oli OVE.
  5. Hi afegim una cullerada de mostassa que integrem.
  6. Agafem una terrina i hi posem el paté a dins. Acompanyem el paté amb torradetes.
Anar al contingut