Paté de bonítol
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El peix blau, com el bonítol, és ric en greixos omega-3, imprescindibles per a la salut; n'hem de prendre unes 3 o 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
100 g llom bonítol
- 1 gra d'all
- 1/4 porro
- 30 ml oli OVE
- Mostassa antiga
- Pa sec
- Farigola
- Conyac
- Torradetes
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a brunesa un gra d'all pelat i un quart de porro que afegirem a una paella amb un raig d'oli. Ho coem 2 minuts.
- Tallem a daus 100 g de llom de bonítol i també l'afegim a la paella. Coem dos minuts més a foc fort (ha de quedar una mica cru per dins).
- Agafem i afegim a la paella 1 branca de farigola, pa sec maltallat i un raig de conyac. Ho coem dos minuts més a foc fort.
- Traiem la branca de farigola, aboquem el contingut en un got batedor i ho triturem fins a tenir una pasta junt amb 30 ml d'oli OVE.
- Hi afegim una cullerada de mostassa que integrem.
- Agafem una terrina i hi posem el paté a dins. Acompanyem el paté amb torradetes.