Pijama amb recuit de drap

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El recuit és un formatge del tipus fresc, que conté molta aigua, de moderat contingut greixós, ric en calci i proteïnes de bona assimilació.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:

    20 g mantega

  • 14 cireres
  • 2 recuits de drap
  • 2 cucurutxos amb gelat de caramel
  • 1 préssec
  • Vi de malvasia dolç
  • Romaní
  • Sàlvia
  •  

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem un préssec a grills. Els posem amb una nou de mantega a la paella juntament amb una branca de romaní i els saltem 3 minuts. Reservem.
  2. Espinyolem 14 cireres i les tallem per la meitat. Els posem a la mateixa paella amb una nou de mantega, una branca de sàlvia i les saltem 3 minuts. Reservem.
  3. A la mateixa paella hi posem un raig de vi de malvasia dolç i reduïm tres minuts a foc mitjà-alt. Reservem el suc en un bol.
  4. En cada plat de presentació (2) hi posarem un recuit de drap cremós i hi repartim per sobre les cireres i el préssec. També hi posem dos cucurutxos amb bola de gelat de caramel i, per últim, el suc que teníem reservat al bol. 
Anar al contingut