Pijama amb recuit de drap
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El recuit és un formatge del tipus fresc, que conté molta aigua, de moderat contingut greixós, ric en calci i proteïnes de bona assimilació.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 2 PERSONES:
20 g mantega
- 14 cireres
- 2 recuits de drap
- 2 cucurutxos amb gelat de caramel
- 1 préssec
- Vi de malvasia dolç
- Romaní
- Sàlvia
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem un préssec a grills. Els posem amb una nou de mantega a la paella juntament amb una branca de romaní i els saltem 3 minuts. Reservem.
- Espinyolem 14 cireres i les tallem per la meitat. Els posem a la mateixa paella amb una nou de mantega, una branca de sàlvia i les saltem 3 minuts. Reservem.
- A la mateixa paella hi posem un raig de vi de malvasia dolç i reduïm tres minuts a foc mitjà-alt. Reservem el suc en un bol.
- En cada plat de presentació (2) hi posarem un recuit de drap cremós i hi repartim per sobre les cireres i el préssec. També hi posem dos cucurutxos amb bola de gelat de caramel i, per últim, el suc que teníem reservat al bol.