Piquillos farcits de vieires

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La vieira és un mol·lusc ric en minerals essencials com sodi, potassi, fòsfor, calci, iode, zinc i magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 3 vieires
  • 4 pebrots del piquillo
  • 3 alls
  • 1 bitxo
  • Oli
  • Julivert
  • Sal

PREPARACIÓ

1. Tallem les 3 vieires a daus petits i les reservem en un bol. Les amanim amb oli i sal.

2. Farcim els pebrots, els tanquem amb un escuradents i els reservem.

3. Escalfem un raig d'oli en una paella.

4. Tallem a la microbrunesa 3 grans d'alls i laminem un bitxo. Afegim els dos ingredients a l'oli calent i els enrossim.

5. Quan comencen a agafar color, abaixem el foc i hi afegim els pebrots del piquillo. Els coem pels dos costats. Uns 3 minuts en total.

6. Retirem els pebrots i movem la paella per lligar la salsa.

7.  Servim els pebrots en un plat, amb la salsa per sobre i unes fulles de julivert.

 

 

Anar al contingut