Piquillos farcits de vieires
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 3 vieires
- 4 pebrots del piquillo
- 3 alls
- 1 bitxo
- Oli
- Julivert
- Sal
PREPARACIÓ
1. Tallem les 3 vieires a daus petits i les reservem en un bol. Les amanim amb oli i sal.
2. Farcim els pebrots, els tanquem amb un escuradents i els reservem.
3. Escalfem un raig d'oli en una paella.
4. Tallem a la microbrunesa 3 grans d'alls i laminem un bitxo. Afegim els dos ingredients a l'oli calent i els enrossim.
5. Quan comencen a agafar color, abaixem el foc i hi afegim els pebrots del piquillo. Els coem pels dos costats. Uns 3 minuts en total.
6. Retirem els pebrots i movem la paella per lligar la salsa.
7. Servim els pebrots en un plat, amb la salsa per sobre i unes fulles de julivert.