Porros a la carbonara

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El porro és una hortalissa molt lleugera que aporta molta fibra, per a una bona salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 2 porros
  • 3 ous
  • 100 g bacó 
  • 30 g formatge parmesà
  • Pebre negre
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem a dauets 100 g de bacó i el saltem a la paella.
  2. Tallem a juliana 2 porros i els afegim a la paella quan el bacó estigui cuit. Els daurem.
  3. Ratllem 30 g de formatge parmesà i el reservem.
  4. Separem les clares i els rovells de 3 ous. Per a aquesta elaboració només ens caldran els rovells, que els posem en un bol. Hi afegim un rajolí d'aigua i ho barregem bé.
  5. Quan els porros estiguin daurats, apaguem el foc i hi afegim els rovells. Ho remenem enèrgicament.
  6. Recuperem el foc, molt baix, i hi afegim el formatge i unes voltes de pebre. Ho rememen fins que aconseguim una textura més cremosa.
  7. Ho servim amb una mica de parmesà per sobre.
Anar al contingut