Porros a la carbonara
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 2 porros
- 3 ous
- 100 g bacó
- 30 g formatge parmesà
- Pebre negre
PREPARACIÓ
- Tallem a dauets 100 g de bacó i el saltem a la paella.
- Tallem a juliana 2 porros i els afegim a la paella quan el bacó estigui cuit. Els daurem.
- Ratllem 30 g de formatge parmesà i el reservem.
- Separem les clares i els rovells de 3 ous. Per a aquesta elaboració només ens caldran els rovells, que els posem en un bol. Hi afegim un rajolí d'aigua i ho barregem bé.
- Quan els porros estiguin daurats, apaguem el foc i hi afegim els rovells. Ho remenem enèrgicament.
- Recuperem el foc, molt baix, i hi afegim el formatge i unes voltes de pebre. Ho rememen fins que aconseguim una textura més cremosa.
- Ho servim amb una mica de parmesà per sobre.
