Ramen
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els soba acostumen a ser fideus de blat sarraí, un pseudocereal amb moltes propietats nutricionalsAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
2 paquets de fideus japonesos soba
250 g de papada de porc
4 ous
2 l de brou de pollastre
Gingebre
Coriandre
1 all
1 porro
1 ceba
1 pastanaga
Alga kombu
Vinagre d'arròs
Sake
Salsa de soja
Mirin
Oli d'oliva verge extra
Aigua mineral
PREPARACIÓ
- Escalfem el brou de pollastre i, quan bulli, hi afegim l'alga kombu. Ho retirem del foc i ho tapem.
- En una olla exprés, hi posem la papada, el porro, l'all, el gingebre, la ceba, la pastanaga i una mica de salsa de soja. Ho cobrim amb aigua mineral i deixem que bulli una hora. És molt important que la papada no se'ns desfaci.
- Passada aquesta hora, ho colem i reservem aquest brou. Amb una mica de brou bullim els ous i hi afegim una mica més de salsa de soja. Volem que quedin una mica crus de dins, per tant, farem una cocció de 7 minuts.
- Tallem a trossos petits un all i un altre tros de gingebre i els saltem en un pot amb un raig d'oli. A continuació, hi afegim un raig de sake, un de mirin i un de vinagre d'arròs i deixem que s'evaporin els alcohols. En cop estigui tot enrossit, hi afegim el brou de pollastre sense el kombu (l'haurem colat prèviament). També hi afegirem el brou de les verdures i la papada que hem reservat. Hi bullim els fideus (3 minuts).
- Retirem l'ou bullit, el rentem sota l'aixeta amb aigua freda i n'esquerdem una mica la closca. El tornem a deixar dins el brou on l'hem bullit abans durant 3 minuts més.
- Servim els fideus amb una mica del brou de cocció, cibulet tallat per sobre, unes làmines de papada i un ou dur pelat i tallat per la meitat.