Seitó amb maionesa de mel i mostassa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
500 g de seitons
1 l d'aigua mineral
60 g de sal
1 ou
1 raig de vinagre poma
1 cullerada de mel
1 cullerada de mostassa antiga
Gingebre fresc
Pebre
Farina d'arròs
Glaçons
Cibulet
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Netegem els seitons. Separem l'espina central de cada peix i els dos lloms. Ho posem tot en un recipient.
- Posem al got de la batedora 1 litre d'aigua mineral i 60 g de sal. Dissolem la sal amb el braç elèctric.
- Cobrim els seitons i les espines amb l'aigua salada. Afegim una bona quantitat de glaçons petits a la mateixa aigua i ho deixem reposant 10 minuts.
- Mentrestant, fem una maionesa. Posem 1 ou a temperatura ambient al got de la batedora, 1 raig de vinagre de poma, 1 cullerada de mel, 1 cullerada de mostassa antiga, sal i hi ratllem gingebre. Emulsionem la salsa amb la batedora mentre hi anem tirant oli OVE. Reservem la salsa al biberó i a la nevera.
- Posem una paella de fregir a escalfar amb oli.
- Assequem els seitons i les espines.
- Enfarinem els seitons amb farina d'arròs. Espolsem l'excés de farina i fregim els seitons amb l'oli molt calent. Reservem els seitons en un plat amb paper absorbent.
- Enfarinem les espines amb farina d'arròs i les espolsem.
- Fregim les espines amb l'oli molt calent i les reservem a un plat amb paper absorbent.
- Acompanyem els seitons i les espines amb la maionesa de mel i mostassa i hi tirem al damunt una mica de cibulet tallat.
