Sípia de Vilanova a la bruta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Batet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Cucanya, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 1,3 kg de sípia fresca
- 1,5 kg de patates
- 2 tomàquets madurs
- 1 cabeça d'all
- 1 ceba mitjana
- 1 cullerada de cacau en pols
- 1 got de vi blanc
- oli d'oliva
- sal i pebre
- aigua
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli, poseu-hi la sípia tallada a daus, la cabeça d'alls sencera,
la ceba tallada per la meitat, els tomàquets sencers, les patates tallades a trossos, la sal, el pebre, la xocolata en pols desfeta amb una mica d'aigua i el vi blanc, i deixeu-ho coure tot a foc suau durant uns 45 minuts.
I per acabar, podeu emplatar-ho o servir-ho amb la mateixa cassola.
la ceba tallada per la meitat, els tomàquets sencers, les patates tallades a trossos, la sal, el pebre, la xocolata en pols desfeta amb una mica d'aigua i el vi blanc, i deixeu-ho coure tot a foc suau durant uns 45 minuts.
I per acabar, podeu emplatar-ho o servir-ho amb la mateixa cassola.