Sopa de miso amb verdures

- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- 1 ceba petita
- 1 carbassó petit
- 1 pastanaga
- 2 espàrrecs verds
- 1 cabdell d'enciam de sucre
- 1 ou de gallina
- 2 cullerades de miso
- 25 o 30 g de moixernons secs
- 300 cl de brou d'aviram
PREPARACIÓ
Preparació 10 minuts
Cocció 15 minuts
1. Talleu totes les verdures a la juliana.
2. Escalfeu el brou i afegiu-hi els moixernons. Deixeu que s'escalfi el brou, però que no arrenqui el bull. Passeu-ho per la batedora elèctrica i, després, coleu-ho.
3. En una cassola, feu-hi suar les verdures en aquest ordre: la ceba, la pastanaga, el carbassó i els espàrrecs. Afegiu-hi el brou i coeu-ho uns 5 minuts.
4. Afegiu-hi l'enciam i traieu la cassola del foc.
5. En un bol, bateu-hi l'ou i incorporeu-lo a la cassola molt a poc a poc perquè faci filaments.
6. Finalment, desfeu-hi dues cullerades de miso i serviu-ho ràpidament.
Cocció 15 minuts
1. Talleu totes les verdures a la juliana.
2. Escalfeu el brou i afegiu-hi els moixernons. Deixeu que s'escalfi el brou, però que no arrenqui el bull. Passeu-ho per la batedora elèctrica i, després, coleu-ho.
3. En una cassola, feu-hi suar les verdures en aquest ordre: la ceba, la pastanaga, el carbassó i els espàrrecs. Afegiu-hi el brou i coeu-ho uns 5 minuts.
4. Afegiu-hi l'enciam i traieu la cassola del foc.
5. En un bol, bateu-hi l'ou i incorporeu-lo a la cassola molt a poc a poc perquè faci filaments.
6. Finalment, desfeu-hi dues cullerades de miso i serviu-ho ràpidament.