Sopa freda de meló amb encenalls de pernil

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Castillo
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Delicius (Hotel Balneari Vichy Catalán), Caldes de Malavella
INGREDIENTS
- 75 g de pernil ibèric
- 1 meló de 2 kg
- 2 tasses de cafè de crema de llet
- julivert
PREPARACIÓ
Un cop teniu el meló net de llavors, talleu-lo i passeu-lo per la batedora fins que quedi una crema ben líquida.
Afegiu-hi crema de llet fins que tingui consistència. Poseu-la a la nevera unes 3 o 4 hores tapada amb alumini.
Un cop passat aquest temps, poseu la sopa en un plat i afegiu-hi els encenalls de pernil per sobre. I per acabar, tireu-hi una mica de julivert tallat ben fi.
Afegiu-hi crema de llet fins que tingui consistència. Poseu-la a la nevera unes 3 o 4 hores tapada amb alumini.
Un cop passat aquest temps, poseu la sopa en un plat i afegiu-hi els encenalls de pernil per sobre. I per acabar, tireu-hi una mica de julivert tallat ben fi.