Taronges Suzette

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les taronges aporten quantitats considerables de vitamina C, imprescindible per al correcte funcionament del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 2 taronges
  • 1 cullerada de mantega
  • Un raig de licor de taronja
  • Sucre
  • Nata muntada
  • Canyella en pols 

PREPARACIÓ

  1. Pelem dues taronges i en guardem les pells. 
  2. Fonem una cullerada de mantega en una paella. Quan la mantega s'hagi fos, hi afegim dues cullerades de sucre i ho integrem. Abans que el sucre es torri, afegim a la paella les peles de taronja i un raig de licor de taronja. Ho flamegem per evaporar l'alcohol i, quan la flama s'apagui, ho deixem infusionant i reduint durant uns 5 minuts aproximadament a foc baix. 
  3. Mentrestant, tallem a sang els grills de les dues taronges. Tallar a sang vol dir separar els grills sense deixar la membrana blanca.
  4. Quan la salsa ja s'ha reduït i ha agafat densitat, apaguem el foc, retirem les pells de les taronges, hi afegim els grills a sang, ho integrem i ho deixem refredar. 
  5. Ho emplatem quan els grills i la salsa ja estiguin freds amb una mica de nata muntada i un polsim de canyella per sobre. 
Anar al contingut