Taronges Suzette
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Les taronges aporten quantitats considerables de vitamina C, imprescindible per al correcte funcionament del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 2 taronges
- 1 cullerada de mantega
- Un raig de licor de taronja
- Sucre
- Nata muntada
- Canyella en pols
PREPARACIÓ
- Pelem dues taronges i en guardem les pells.
- Fonem una cullerada de mantega en una paella. Quan la mantega s'hagi fos, hi afegim dues cullerades de sucre i ho integrem. Abans que el sucre es torri, afegim a la paella les peles de taronja i un raig de licor de taronja. Ho flamegem per evaporar l'alcohol i, quan la flama s'apagui, ho deixem infusionant i reduint durant uns 5 minuts aproximadament a foc baix.
- Mentrestant, tallem a sang els grills de les dues taronges. Tallar a sang vol dir separar els grills sense deixar la membrana blanca.
- Quan la salsa ja s'ha reduït i ha agafat densitat, apaguem el foc, retirem les pells de les taronges, hi afegim els grills a sang, ho integrem i ho deixem refredar.
- Ho emplatem quan els grills i la salsa ja estiguin freds amb una mica de nata muntada i un polsim de canyella per sobre.