Tatin de porros
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El porro és una hortalissa que aporta poques calories, és ric en fibra, vitamines i minerals, especialment en potassi.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
2 porros
Mantega
1 cullerada de mel
Raig de brou de carn
1 làmina de pasta de full
1 ou
Sal
PREPARACIÓ
- Posem al foc una paella de 20 cm de diàmetre de les que se'n pot retirar el mànec. Fonem una nou de mantega a la paella.
- Tallem a rodelles d'un centímetre aproximadament la part blanca de dos porros.
- Tallem ben fineta la part verda d'un dels porros.
- Afegim a la paella on tenim la mantega, la part verda dels porros i una mica de sal. Ho deixem suar 3 minuts aproximadament.
- Passat aquest temps, afegim a la paella 1 cullerada de mel i un raig de brou de carn. Ho reduïm 3 minuts més.
- Un cop s'hagi reduït, distribuïm per la paella les rodelles dels porros que havíem tallat, assegurant-nos que quedin ben juntes.
- Cobrim el contingut de la paella amb una làmina de pasta de full, que punxem amb un ganivet o una forquilla. Batem un ou i en pintem la làmina.
- Traiem el mànec de la paella i ho fiquem al forn a 200º durant 12 minuts.
- Quan traiem el pastís tatin del forn, s'ha de tombar en un plat com si fos una truita de patates. La làmina de pasta de full ha de convertir-se en la base del pastís.