Tatin de porros

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El porro és una hortalissa que aporta poques calories, és ric en fibra, vitamines i minerals, especialment en potassi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

    2 porros 

    Mantega 

    1 cullerada de mel 

    Raig de brou de carn 

    1 làmina de pasta de full 

    1 ou 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Posem al foc una paella de 20 cm de diàmetre de les que se'n pot retirar el mànec. Fonem una nou de mantega a la paella. 
  2. Tallem a rodelles d'un centímetre aproximadament la part blanca de dos porros. 
  3. Tallem ben fineta la part verda d'un dels porros.
  4. Afegim a la paella on tenim la mantega, la part verda dels porros i una mica de sal. Ho deixem suar 3 minuts aproximadament. 
  5. Passat aquest temps, afegim a la paella 1 cullerada de mel i un raig de brou de carn. Ho reduïm 3 minuts més. 
  6. Un cop s'hagi reduït, distribuïm per la paella les rodelles dels porros que havíem tallat, assegurant-nos que quedin ben juntes. 
  7. Cobrim el contingut de la paella amb una làmina de pasta de full, que punxem amb un ganivet o una forquilla. Batem un ou i en pintem la làmina. 
  8. Traiem el mànec de la paella i ho fiquem al forn a 200º durant 12 minuts. 
  9. Quan traiem el pastís tatin del forn, s'ha de tombar en un plat com si fos una truita de patates. La làmina de pasta de full ha de convertir-se en la base del pastís. 
Anar al contingut