Torrada amb gust de tardor

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

INGREDIENTS

  • 1 llesca de pa de pagès

  • 1 gra d'all escalivat 
  • 1 gra d'all cru
  • 1 codony cuit
  • 1 botifarra crua
  • 1 botifarra curada (com si fos un fuet massa tendre, però que encara és una botifarra)
  • Oli 
  • Sal 
  •  

    OPCIONAL: Bolets, espinacs o verdura saltada

PREPARACIÓ

  1. Obrim la botifarra crua i la marquem a foc viu perquè es cogui un pèl.
  2. Pelem el codony cuit.
  3. Tallem el codony i el posem al pot del braç elèctric.
  4. Hi afegim l'all escalivat, l'all cru i la sal.
  5. Hi aboquem l'oli a poc a poc i muntem l'allioli amb el braç elèctric.
  6. Al plat, hi posem primer la torrada i a sobre l'allioli. Al damunt la botifarra.
  7. Acabem el plat afegint-hi bolets, espinacs o verdura saltada.
Anar al contingut