Torrada amb gust de tardor
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Arnau París
INGREDIENTS
1 llesca de pa de pagès
- 1 gra d'all escalivat
- 1 gra d'all cru
- 1 codony cuit
- 1 botifarra crua
- 1 botifarra curada (com si fos un fuet massa tendre, però que encara és una botifarra)
- Oli
- Sal
-
OPCIONAL: Bolets, espinacs o verdura saltada
PREPARACIÓ
- Obrim la botifarra crua i la marquem a foc viu perquè es cogui un pèl.
- Pelem el codony cuit.
- Tallem el codony i el posem al pot del braç elèctric.
- Hi afegim l'all escalivat, l'all cru i la sal.
- Hi aboquem l'oli a poc a poc i muntem l'allioli amb el braç elèctric.
- Al plat, hi posem primer la torrada i a sobre l'allioli. Al damunt la botifarra.
- Acabem el plat afegint-hi bolets, espinacs o verdura saltada.