Torrada gal·lesa

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els formatges en general són aliments molt rics en nutrients, però com més secs són, més rics en greixos saturats i colesterol.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 1 llesca de pa de pagès
  • 80 ml cervesa
  • 50 g formatge cheddar curat
  • 10 g farina
  • 20 g mantega
  • Mostassa Dijon
  • Farigola

PREPARACIÓ

1. Desfem 10 grams de mantega en una paella per començar un roux.

2. Quan estigui desfeta, hi afegim 10 grams de farina. Ho coem remenant.

3. Aboquem 80 ml de cervesa a la paella. Ho coem remenant, com si fos una beixamel.

4. Aprofitem per desfer una nou de mantega en una paella i hi torrem una llesca de pa de pagès per les dues cares.

5. Afegim a la "beixamel" 50 grams de formatge cheddar curat. Ho integrem i apaguem el foc.

6. Hi afegim 1 culleradeta de mostassa Dijon. Ho integrem.

7. A sobre de la torrada, hi afegim la "beixamel" i ho acabem amb unes fulles de farigola.

Anar al contingut