Trinxat de botifarra i calçots arrebossats
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Manel Martí
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant del Col·legi d'arquitectes, Barcelona
INGREDIENTS
- 24 calçots
- 200 g de botifarra crua
- 200 g de botifarra negra
- 1/2 col
- 1 patata
- 1 ou
- pa ratllat
- 1 gra d'all
- oli i sal Per a la salsa de calçots:
- 2 nyores
- ametlles torrades
- 1 tasseta de tomàquet ratllat
- oli i vinagre
- pebre negre
- pebre vermell
PREPARACIÓ
- Per començar aquest plat, escaliveu al forn els calçots (2 minuts) i els tomàquets (5 minuts). Un cop fet això, ja podeu passar a fer la salsa per als calçots.
- Tritureu en el pot de la batedora tots els ingredients del romesco: els alls i les nyores (prèviament fregits), els tomàquets, les ametlles torrades, el vinagre, l'oli d'oliva i un pols de sal. Heu de tenir en compte que aquesta salsa no ha de quedar clara, sinó cremosa.
- En una paella, sofregiu-hi l'all laminat i afegiu-hi la col i la patata aixafada. Deixeu-ho al foc que es vagi fent a poc a poc. Mentrestant, i en una altra paella amb l'oli ben calent, fregiu-hi les botifarres tallades a rodanxes.
- Finalment, arrebosseu els calçots amb farina, ou i pa ratllat i fregiu-los en el mateix oli de les botifarres.