Truita de carxofes
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La carxofa és de les poques hortalisses en què la part comestible és la flor. És especialment rica en minerals com el magnesi, el fòsfor i el potassi.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
8 carxofes
- 6 ous
- 70 ml de nata
- 4 llesques de pa de pagès
- 3 tomàquets de penjar
- Un gra d'all
- Sal
- Pebre blanc
- Sal en escates
- Oli de confitar
- Oli OVE
PREPARACIÓ
- Omplim un pot amb oli de confitar i l'escalfem a foc lent.
- Pelem, tornegem i desbarbem 8 carxofes.
- Fiquem els cors al pot i les confitem a 90º durant 20 minuts.
- Traiem els cors del pot i els tallem a làmines. Els reservem.
- En un bol batem 6 ous.
- Hi afegim sal i pebre blanc. Ho batem, hi afegim la nata i ho seguim batent fins a barrejar tots els ingredients.
- Amb el contingut del bol fem 4 truites en una paella amb un raig d'oli OVE. Les reservem.
- Tallem 4 llesques de pa de pagès i les torrem en una paella.
- Freguem 1 gra d'all per les torrades.
- Suquem les torrades amb tomàquet de penjar, escates de sal, oli i les emplatem.
- Posem les truites damunt el pa i hi afegim un raig d'oli.