Victòria Roquer i José Giménez cuinen un filet de moll al fonoll amb formatge de cabra.
Antoni Blasi ens prepara una paella catalana pas a pas.
Francesc Pahissa ens cuina un déntol a la poma amb salsa de cibulet.
El xef Andrés Barcenilla ens prepara unes llenties de luxe.
Laurindo Cabero ens cuina un llenguado fresc a la taronja.
Miguel Ezcurra ens prepara unes maduixes gratinades amb crema anglesa.
La Pepita ens fa una conserva de rovellons des de la Cerdanya.
La cuinera Antonia Gimenez ens prepara una oca amb peres.
Al restaurant Primavera preparem una fondue xinesa.
En Manel Sanchez ens prepara una perdiu amb farcellets de col.
El cuiner Jesús Herrero ens cuina un peix de Sant Pere al forn.
Gaudim d'un jarret de vedella amb figues al restaurant Agut.
Mercè Vidal, del restaurant La Llar, ens ensenya a preparar uns cargols dolços i coents.
Aprenem a cuinar unes costelles de cérvol agredolces amb el xef Pere Jansà.
El xef del restaurant Bonmajor d'Adrall ens prepara una sopa de pollastre i ametlles.
El xef Francesc Millàn ens sorprèn amb uns crepinettes d'enciam amb marisc.
Des del restaurant Peixerot de Vilanova i la Geltrú, el xef Josep Mestres ens descobreix l'all cremat.
Anem fins a Peramola per assaborir uns peus de porc farcits amb dues salses diferents.