Una recepta molt senzilla i plena de sabor en què el resultat són uns llibrets molt originals.
La Gessamí prepara una recepta amb moniato, un ingredient versàtil que veiem en plats dolços i salats.
Una recepta original de cabdells en què els tractem com si fossin carn.
Unes postres clàssiques que es poden preparar de moltes maneres diferents, però sempre queden delicioses.
L'Arnau París prepara un aperitiu de categoria i original que es fa en un pim-pam.
Una proposta original ideal per gaudir de la mongeta tendra sense haver-la de bullir.
Una proposta espectacular en què la preocupació més gran és si devorar-la amb forquilla o amb cullera.
Una recepta que fa molta patxoca i és ràpida de preparar, què més podem demanar?
Una versió deliciosa amb pollastre d'un clàssic de clàssics de la nostra gastronomia.
Una proposta ràpida feta amb cigrons i espinacs, una combinació que no decep mai.
Una sopa d'origen humil amb molta història que els francesos han convertit en un plat de restaurant.
L'Arnau ens sorprèn amb una amanida monocolor verda que segur que fa salivar només de veure-la.
Una proposta estratosfèrica d'un clàssic de la cuina italiana amb un toc diferent gràcies al festuc.
Un plat contundent d'aprofitament, d'aquells que ve de gust assaborir cullerada a cullerada.
Una proposta original per gaudir del sabor del moniato i la botifarra, que recorda a un plat de pasta.
Una proposta senzilla i feta en un pim-pam que és fantàstica per gaudir d'un plat de mar i muntanya.
Un recepta amb arrels italianes però ideada als Estats Units, per gaudir d'un plat contundent.
Una recepta de reaprofitament per a quan ens ha sobrat pollastre a l'ast que està per sucar-hi pa.