No ens calen grans tècniques culinàries per preparar aquest plat digne de premi.
Cuinem una crema ideal per a la temporada de tardor.
Cuinem una de les receptes més antigues i més característiques de la cuina catalana.
Preparem el verat amb un acompanyament versionat de l'ajoblanco, una sopa freda molt popular.
Fusionem la nostra gastronomia amb la italiana, i el resultat és el pepito tonnato.
Aquesta recepta ajuda el cos a recuperar-se quan ens sentim malalts o decaiguts.
Descobrim que el nap, combinat amb els ingredients adequats, és més que una verdura per fer brous.
Cuinem un plat saborós que combina perfectament amb la textura dels bolets.
Cuinem uns panellets tradicionals de pinyons i uns panellets d'allò més creatius.
Ens ensenyen a preparar un aperitiu lleuger que de segur que impressiona a qualsevol que ho tasti.
Aprenem a fer una recepta típica d'Andalusia i apta per a tots els nivells culinaris.
En Marc Ribas ens mostra una manera diferent de cuinar les llenties utilitzant la sobrassada.
Preparem una versió original de l'empedrat amb dos ingredients que es fusionen de meravella.
Aprenem a cuinar una recepta per llepar-se'n els dits: el suquet, el millor guisat del Mediterrani.
Cuinem un plat molt fàcil de preparar i ric en vitamines B12 i D.
Descobrim una manera diferent de cuinar la carbassa sense caure en l'avorriment.
Cuinem una recepta deliciosa acompanyada amb maionesa de pera.
Tastem una variació diferent de l'amanida, amb fruita i tèbia.