Anar a la navegació principalAnar al contingut
  • TV3
  • Catalunya Ràdio
  • 3CatInfo
  • SX3
  • EVA
  • Botiga
  • Corporatiu
Logo 3Cat
  • El matí de Catalunya Ràdio (Marc Garriga)
  • més info
Logo 3Cat
  • directesIcona directes
  • entreteniment
  • sèries
  • pòdcasts
  • el més top
  • la meva llista
    • actualitat
    • esports
    • cultura i divulgació
    • pel·lícules
    • documentals i reportatges
    • cuines
    • SX3
    • supercampus
    • EVA
    • col·leccions
    • últims 10 dies
    • continguts accessibles
    • continguts d'Aran
    • tot el catàleg
Logo 3CatLogo TV3Logo Catalunya Ràdio3catinfoLogo SX3Logo EVA
  • Corporatiu
  • Botiga
  • Cerca

Menja't el món

reproduir
àudio

Cuina

Icona rellotge
Durada: 36 min

reproduir
àudio

Menja't el món: la cuina de Bèlgica

Icona rellotge
Durada: 25 min

Com cada dimarts, la periodista especialitzada en gastronomia, Laura Conde, ens explica els secrets de la cuina i els ingredients més utilitzats en un país del món. I avui parlem dels fogons de Bèlgica, que van molt més enllà de la recepta dels bombons de xocolata.

reproduir
àudio

Menja't el món: cuina peruana.

Icona rellotge
Durada: 28 min

La Laura Conde ens apropa a la cuina peruana de la mà d'Albert Adrià, que entre altres projectes, encapçala el restaurant Pakta. Un establiment de cuina nikkei, el nom que se li dóna a la fusió de la cuina peruana amb la japonesa.

reproduir
àudio

Cuina

Icona rellotge
Durada: 26 min

reproduir
àudio

Cuina

Icona rellotge
Durada: 30 min

reproduir
àudio

Menja't el món: la cuina de Cambodja

Icona rellotge
Durada: 34 min

La periodista gastronòmica Laura Conde ens proposa un viatge per la cuina de Cambodja de la mà de Ly Leap, propietari dels restaurants Indochine Ly Leap i Indochine, el primer que va obrir a Barcelona. Coneixem quines són les característiques d'aquesta cuina. La Laura també fa tot un seguit de recomanacions per saber quins aliments són els que es poden congelar o no.

reproduir
àudio

Menja't el món: la cuina del Líban

Icona rellotge
Durada: 30 min

Primera entrega de la secció de cuines del món a càrrec de la periodista Laura Conde. Avui, amb la presència de Miguel Kathib, propietari del restaurant libanès de Barcelona Abou Khalil, coneixem els secrets de la gastronomia libanesa. També recomanacions de les millors patates braves que podem menjar a la ciutat comtal

3Cat
  • TV3
  • Catalunya Ràdio
  • Info
  • SX3
  • EVA
Corporatiudesplegar
  • El grup
  • Transparència
  • Responsabilitat social
  • Fundació La Marató
  • Premsa
  • Publicitat
  • Vendes internacionals
  • Presentació de projectes
  • Espai Proveïdor - Client
  • Perfil del contractant
  • Còpia i Venda d'imatges
  • Botiga
  • Selecció de personal
  • Càsting
Contacta'nsdesplegar
  • Atenció a l'audiència
  • Com veure'ns i escoltar-nos
  • Visita'ns
Llenguadesplegar
  • Promoció de la llengua
  • És a dir
  • Espai de l'aranès
  • Bon dia. Directori de mitjans en llengua catalana
  • Llibre d'estil
Troba'ns a
  • icona mòbils
    Mòbils i tauletes
  • icona televisió connectada
    Televisions connectades
  • icona sobre correu
    Butlletins
  • icona televisió connectada
    Ajuda plataforma 3Cat
Avís legalCanal ÈticCookiesDelegat de protecció de dadesAccessibilitatMapa web
© 3Cat