Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

El meu somni no era ser manter. Soc pescador

Durada: 1 h 2 min
05/03/2023
Entrem a "La Cuina del Macba", un dels projectes gastronòmics més engrescadors que coneixem. La seva creadora, la Marina Monsonís, ha convidat Àgueda Vitòria, antropòloga i pescadora del País Valencià, i dos membres del Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona: els senegalesos Lamine Bathily i Papalai Sek. Amb tots ells parlem de com les grans companyies que fan pesca industrial estan acabant amb el futur de la pesca al Senegal. Amb la divulgadora de la història de la cuina Inés Butrón parlem del concepte "cuina de mercat". Quan es va començar a utilitzar? A quin tipus de cuina es refereix? Torna "Nyap o top?", la secció amb què decidim si un producte de supermercat és un desastre o bé una genialitat. Enganyem l'actriu Míriam Iscla perquè tasti un "brocomole", un guacamole fet amb bròquil. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat de l'Hostal Buenos Aires de Tremp, al Pallars Jussà.

Àudios