Viatgem a Boulogne per descobrir les meravelles gastronòmiques i culturals del departament del Nord de França.
La Julie arrenca el cotxe per anar a descobrir la ciutat medieval de Provins i aprendre noves receptes.
A Vauclusa, la Julie cuina diverses receptes tradicionals de la zona i descobreix els vins locals.
En el departament del Loira, la Julie descobreix els productes autòctons de la zona i receptes tradicionals.
A Metz i a la rodalia, la Julie descobreix els plats més emblemàtics de la regió de la Lorena.
Aprofitant l'època nadalenca, la Julie s'acosta a Estrasburg per visitar el seu mercat de Nadal.
Després d'anar amb un trineu de gossos, la Julie descobreix els plats típics de la regió de Savoia.
A Alvèrnia, la Julie elabora un brioix amb un formatge típic de la regió i moltes altres receptes.
Envoltada de la neu del massís, la Julie prepara receptes amb truites de riu, formatge i nabius.
Un viatge fins a la capital de la gastronomia francesa i la casa de xefs reconeguts mundialment.
En la ciutat natal de Jules Verne, la Julie cuina plats locals amb vieires, rom i lucioperca.
A la regió de Barneville-Carteret descobrim receptes típiques de la regió amb ingredients locals.
Des de la ciutat de Troyes, la Julie aprèn un munt de receptes tradicionals de la zona, com l'andouille.
Al mig de la Borgonya, la Julie cuina receptes tradicionals en un territori ple de meravelles naturals.
La Julie agafa el cotxe i fa parada a Beauce per descobrir la gastronomia i la cultura de la zona.
Des de la ciutat i el llac d'Annecy, la Julie aprèn a cuinar receptes locals, com un fricassé de porc.
La Julie visita la regió boscosa més extensa d'Europa per afegir noves receptes als seus quaderns.
La Julie inicia la ruta des del Pont del Gard per descobrir la cultura gastronòmica de la comarca d'Usès.