Una vida entre dues passions: el cultiu de l'avellana i la música.
La pesca de l'anxova com a eix vertebrador d'una tradició familiar.
La cuina catalana suscita interès en l'àmbit internacional.
El torró d'Agramunt entra al mercat dels Estats Units.
Les pomes són el nexe d'unió entre la capital anglesa i Catalunya.
El formatge produït al Pirineu català viatja des d'Europa fins a Amèrica.
Els vins de Vilafranca del Penedès mariden a la perfecció amb la cultura xinesa.
La pera cultivada a les terres de Lleida arriba als mercats de Grècia.
París gaudeix de la qualitat dels arrossos conreats al delta de l'Ebre.
El sabor dels bolets catalans arriba fins a Buenos Aires.
De la capital d'Osona fins a Amsterdam: el trajecte que fa la llonganissa de Vic.
El cava de Vilafranca del Penedès triomfa a la ciutat de Bangkok.
De Sarroca de Lleida a Melbourne: el viatge que fa l'oli L'Estornell.
Aquest crustaci tan valorat arriba fins a les cuines dels restaurants de l'Àsia.
Coneixem una de les principals exportadores de pernil català arreu del món.
Hi ha una fruita seca provinent de Catalunya que ha aconseguit formar part de la dieta dels egipcis.
La fruita produïda per l'Àngel Moreno és de màxima qualitat, fins i tot quan s'exporta.
Les guatlles catalanes triomfen al gran territori avícola europeu: França.