MeteoTaula 119 - Olivia Bayés i Dacid Marco, propietaris celler Marco-Abella
05/03/2015
Tenim amb nosaltres en David Marco i l'Olivia Bayés. Un enginyer de comunicacions i una advocada conjuntats en el món de l'enologia. Què hi fan en aquest món vinícola, i com han aconseguit aquests vins d'extraordinària qualitat? Ens expliquen tots els secrets, però el principal és la feina molt dura i constant. Són barcelonins però amb arrels a Porrera, al Priorat. Ens expliquen la trajectòria, les arrels i vinculacions que tenen amb aquesta zona interior de les comarques de Tarragona i la seva emprenedoria.
Pregunta: La família Marco fa molts anys que està instal·lada al Priorat. Des de quan?
Premi: LOT DE MELS, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de castanyer, farigola de 500 grams i crema d'avellana i mel amb pròpolis de 250 grams.
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat