MeteoMauri

MeteoTaula 172- "La cuina del mercat" de Calaf

Durada: 14 min
10/03/2016
Fa 24 anys que aquest establiment calafí serveix cuina tradicional i casolana, però amb un toc fresc i innovador als plats de tota la vida. Per explicar-nos-ho, tenim Paquita Solà, fundadora i xef de cuina d'aquest restaurant, i Eva Oliva, estudiant d'hostaleria i ajudant de la cuina. Parlarem de gastronomia tradicional, però també vegetariana i energètica, perquè els seus clients puguin provar noves maneres d'alimentar-se i experimentar amb nous sabors. Tot plegat, en un entorn harmoniós i equilibrat.

Pregunta: A la Cuina del Mercat de Calaf ens portaran una carta, ens cantaran els plats o ens portaran una pissarra per saber què hi haurà per dinar?
Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams de farigola, crema d'avellana, pròpoli, nous i castanyer, gentilesa de Torrons i Mels Alemany
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios