MeteoMauri

MeteoTaula 176- Llonganissa família Riera-Ordeix: l'embotit que ha travessat fronteres!

Durada: 14 min
07/04/2016
L'embotit que posem avui sobre la taula té una llarga trajectòria a la capital d'Osona: des del 1852, la Casa Riera-Ordeix elabora de manera artesanal aquest producte. La qualitat, el procés d'assecat natural i l'experiència de 160 anys la converteixen en una llonganissa única, capaç de recórrer món com a 'ambaixadora' de tota la plana de Vic. Quins altres secrets d'elaboració s'hi amaguen? Quines fronteres han assolit?

Pregunta: Per assecar la llonganissa Ordeix ho fan en un assecador als afores de la ciutat de Vic o al centre de la població?
Premi: Lot de primavera, amb 5 pots de mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios