MeteoTaula 187- Cerveseria "la Segarreta": cervesa rossa d'alta fermentació!
23/06/2016
Fa unes setmanes vam parlar d'una cervesa feta amb l'aigua del Montseny i avui us parlem d'una altra varietat geogràfica: cervesa feta amb el blat de la Conca de Barberà! Ens acompanya en Sergi Torres, cerveser d'aquesta cooperativa . Ens explica que és una cervesa 100% artesanal, elaborada artesanalment amb malta de blat i ordi, llúpol, llevats i aigua del manantial de Boí-Taüll. Quines varietats produeixen i a quins establiments les distribueixen? Foto: Som Segarra.
Pregunta: La Cervesa la Segarreta es produeix al Priorat o a la Conca de Barberà?
Premi: LOT de primavera, amb 5 pots de Mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat