MeteoMauri

MeteoTaula-Albert Calls, periodista autor del llibre "Sa i català"

Durada: 11 min
23/10/2014
Hem tingut al programa l'Albert Calls, periodista que ha dedicat part de la seva carrera professional en el món de les editorials, llibreries i cultura en general. Al nostre MeteoTaula no podia faltar-hi un llibre com aquest; on podem conéixer els nostres productes autòctons més saludables. Secrets sobre el seu origen, l'hàbitat natural i racons inhòspits on es poden trobar; tot relacionat amb les propietats per la salut. Dos dels exemples de productes catalans que hi apareixen són la ceba de Figueres i l'alberginia bonica; passant per la poma de Lleida o l'avellana de Reus. Un repàs a la geografia catalana a través d'aquestes espècies ben nostres. No només hem parlat de primeres matèries, sinó també de gastronomia: quines receptes podem preparar per fer àpats suculents.

Pregunta: Com se'n diu el llibre de l'Albert Calls?
Premi: un exemplar del llibre "Sa i català"
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios