MeteoTaula - Vicenç Ferré, enòleg, propietari i fundador del Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp
18/09/2014
Vicenç Farré és un enòleg que va començar de ben petit, amb una formació consolidada i potent en el món de l'enologia. El 2005 van fundar el Celler Mas Vicenç, amb el lema 're-evolucionant' la tradició. Ens explica què vol dir aquest eslògan i quina és la seva essència. També descobrirem el VI DEL VENT: una denominació que no podia ser més escaient amb l'essència d'aquest programa: interacció de territori, paisatge, atmosfera, enologia i gastronomia. Pregunta: El Fill gran de la família Ferré on adquireix experiència i estudia? Al Priorat i al sud-est de França. Premi: LOT DE MEL, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial.
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat