La relació entre el consum de certs aliments i les emocions de les nostres criatures.
Diferenciem els tipus de gana: la real, l'emocional i l'hedònica.
De "Pulp fiction" a "Casablanca": el cinema es converteix en recepta per menjar millor.
Com deixar enrere les normes alimentàries i tornar a gaudir del menjar amb llibertat i plaer.
Alternatives per trencar amb la rutina del gimnàs i moure's amb més llibertat.
Lucía Martínez, dietista i nutricionista, ens parla de la dieta vegetariana.
La doctora Sari Arponen ens explica tot el que podem fer per envellir d'una manera sana.
Què és la inflamació crònica, quins perills té i què podem fer per evitar-la.
Estratègies per a un envelliment saludable amb una experta en menopausa i climateri.
Com viure més i millor? El doctor Ivan Ibáñez parla de nutrició, exercici i prevenció.
Nutrició esportiva: consells basats en la ciència per millorar el rendiment de manera efectiva.
Com desinflamar el cos i la ment amb Marc Vergés, expert en inflamació i malalties autoimmunes.
L'alimentació pot ajudar a prevenir trastorns mentals: què cal menjar i com.
Moure's i descansar bé són imprescindibles per cuidar la salut mental.
La dietista Andrea Sorinas explica, des de la flexibilitat i sense culpa, com alimentar-nos.
Quin peix és millor, el blanc o el blau? Quant de peix hem de menjar cada setmana?
En què és diferent la llet A2 de la llet convencional? És veritat que és més fàcil de digerir?
Dieta, esport, dormir i relacions socials: consells per viure més anys i amb bona qualitat de vida.
Els millors consells per trobar productes saludables al supermercat.
Parlem de l'omega-3, un greix tan famós que apareix en anuncis i en alguns productes del supermercat. Es mereix aquesta fama? Quines propietats té? Com el cuinem? Vegetarians i vegans poden tenir problemes de dèficit d'omega-3? Cal prendre suplements?
Són tan bons com diuen productes com la quinoa, la col kale o l'espirulina?
No recordar amb facilitat algunes coses és un procés normal de l'envelliment.
La pediatra Lucía Galán resol dubtes sobre la salut de les criatures.
Un repàs als mites sobre pes, greix i dieta, perquè el pes no és l'únic paràmetre de salut.
Fa 50 anys no hi havia ultraprocessats i menjàvem sense tants prejudicis, però hem anat a millor?
La doctora Marian García explica les causes de l'obesitat i dona eines per ajudar a controlar-la.
No hi ha cap evidència científica que recomani no barrejar en el mateix àpat proteïnes i hidrats.
Per què no cal llençar els diners comprant suplements amb col·lagen?
Consells bàsics per posar fil a l'agulla amb la salut.
Consells per rebaixar la càrrega de sucres, greixos i alcohol dels àpats sense renunciar a res