Presentació de Llepafils
Dijous, dia 22, presentació en societat de la novel·la infantil Llepafils. Una magnífica i acurada edició a càrrec d'Stonberg Editorial acompanyada de les il·lustracions de Benjamí Tous
Dijous, dia 22, presentació en societat de la novel·la infantil Llepafils. Una magnífica i acurada edició a càrrec d'Stonberg Editorial acompanyada de les il·lustracions de Benjamí Tous.
L'escenari, tot un clàssic de la cultura del menjar barcelonina, l'escola de cuina Montserrat Seguí, al carrer València 514, dirigida ara per la Marta, la filla de la fundadora.

I com a mestre de cerimònies, un bon amic, Xavier Pellicer, xef del restaurant Can Fabes de Sant Celoni, tot un luxe.
(d'esquerra a dreta: Jordi Castelló, editor d'Stonberg; Benjamí Tous, il·lustrador; Jordi Cervera i Xavier Pellicer, xef de Can Fabes)
L'escenari, tot un clàssic de la cultura del menjar barcelonina, l'escola de cuina Montserrat Seguí, al carrer València 514, dirigida ara per la Marta, la filla de la fundadora.

I com a mestre de cerimònies, un bon amic, Xavier Pellicer, xef del restaurant Can Fabes de Sant Celoni, tot un luxe.
(d'esquerra a dreta: Jordi Castelló, editor d'Stonberg; Benjamí Tous, il·lustrador; Jordi Cervera i Xavier Pellicer, xef de Can Fabes)














