Gastronomia

"Cuines" es trasllada per una setmana a Món Sant Benet

El plató del "Cuines" de TV3 s'ha desplaçat a Món Sant Benet, a Sant Benet de Bages, per enregistrar els plats del Restaurant L'Ó, que el 2013 va guanyar una estrella Michelin.

La gravació del programa "Cuines" s'ha fet a la Fundació Alícia, un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina i a la millora dels hàbits alimentaris, que, com el Restaurant L'Ó o el monestir de Sant Benet, forma part del complex Món Sant Benet.

Dilluns 6, la Dina Piera farà unes verdures dels horts de Sant Benet amb tripa de bacallà.
Dimarts 7 li toca el torn al xef Jordi Llobet, que cuinarà un bacallà en tres textures i bolets.
Dimecres, novament el Jordi, per cuinar unes galtes de porc ral, molt present al Bages, acompanyades de préssec amb almívar i espècies, recuperant una antiga barreja medieval d'espècies: la pólvora de duc.
Dijous torna la Dina Piera, amb un arròs de pollastre amb nyàmeres i aletes de pollastre.
I divendres la Dina tanca la setmana del "Cuines" de TV3 a Sant Benet, cuinant un altre plat d'arrel antiga: una torradeta amb arrop i carbassa.

 

 

 

 
Anar al contingut