Gastronomia

"Cuines" et porta els millors plats per a festes

La setmana abans de Nadal el programa dedicarà tota la setmana a propostes de plats per a aquestes festes. Els plats els elaborarà un dels grans cuiners de l'avantguarda catalana, el xef Paco Pérez, del restaurant The Mirror.

La setmana abans de Nadal, del 19 al 23 de desembre, el programa "Cuines" dedicarà tota la setmana a propostes de plats per a aquestes festes.

Els plats els elaborarà un dels grans cuiners de l'avantguarda catalana, el xef Paco Pérez, que visita per primer cop el programa. Paco Pérez ens rebrà al seu restaurant, The Mirror, de Barcelona, tot i que és conegut, sobretot, per la casa on ha fet la seva carrera i per la qual ostenta dues estrelles Michelin, el restaurant Miramar de Llançà.

Dilluns es començarà amb un aperitiu d'aquells que fa festa, l'ostra al cava, amb gelatina de cava rosat. El plat que es cuinarà dimarts serà el fricassé de gambes, un plat que segur que podreu adaptar al vostre temps i possibilitats.

Dimecres serà el torn dels canelons d'escamarlans i tòfona. La proposta de dijous són els galets d'escudella amb miniverdures; una manera diferent de presentar el caldo i els galets de tota la vida. Per acabar, divendres, unes postres, els bunyols de xocolata, unes postres d'aquelles que us faran desitjar que torni a ser festa.

Segur que us vindran ganes de fer aquests plats i, si més no, podreu agafar idees perquè els vostres plats es vesteixin de festa!
Anar al contingut