Gastronomia

El restaurant Ferreruela, de Lleida, a "Cuines"

El xef del restaurant, Gonzalo Ferreruela, ens ensenya a preparar plats tan suggerents com una amanida de formatge amb fruita de tardor i carquinyolis o un magret d'ànec amb chutney de pera escalivada.

Gonzalo Ferreruela surt de la cuina del seu restaurant de Lleida per encarregar-se, per primer cop, dels fogons del "Cuines".

Ferreruela començarà amb un plat molt del temps: una amanida de formatge amb fruita de tardor i carquinyolis, on cuinarà amb magrana, codonyat i figues.

Dimarts gaudirem d'una amanida de guatlles amb escabetx de vermut. Dimecres continuem amb les aus, aprenent a fer un magret d'ànec amb chutney de pera escalivada. Dijous ens acomiadarem del Gonzalo Ferreruela amb el seu calamar farcit de peu de porc amb espinacs.
 
Com és habitual, divendres és el torn de la secció "Cuina de casa". La Dolors Garriga, advocada de Mataró, ens farà un salmó amb raïm i arròs pilaf.
Anar al contingut