Els disruptors endocrins i el so, a "Quèquicom"
És segur escalfar aliments amb la carmanyola? Està justificat desconfiar dels cosmètics amb parabens? Alguns additius i conservants podrien ser disruptors endocrins.
Aquest dimecres, "Quèquicom" emet el capítol "QQC i el so" (a les 21.20) i, a continuació, "Disruptors endocrins: falses hormones", un programa especial amb una durada més llarga.
"Disruptors endocrins: falses hormones" (21.50)
És segur escalfar aliments amb el tàper? Està justificat desconfiar dels cosmètics amb parabens? Alguns additius i conservants podrien ser disruptors endocrins, unes substàncies que poden actuar com a falses hormones i perjudicar la salut. Per aquesta raó, França prohibeix l'ús de BPA, un plastificant, en tota la cadena alimentària a partir del 2015, però la UE no es decideix. "Quèquicom" dedica un programa especial d'una hora a aquesta contaminació invisible.
"Disruptors endocrins: falses hormones" (21.50)
És segur escalfar aliments amb el tàper? Està justificat desconfiar dels cosmètics amb parabens? Alguns additius i conservants podrien ser disruptors endocrins, unes substàncies que poden actuar com a falses hormones i perjudicar la salut. Per aquesta raó, França prohibeix l'ús de BPA, un plastificant, en tota la cadena alimentària a partir del 2015, però la UE no es decideix. "Quèquicom" dedica un programa especial d'una hora a aquesta contaminació invisible.

