"Karakia" descobreix la gastronomia grega
El caràcter mediterrani, a cavall d'orient i occident i amb una gran influència àrab, es dibuixa perfectament a la cuina grega, gens pretenciosa i plena de sabor.
Des de fa milers d'anys els grecs han anat arribant al nostre país: els Foceus a Emporion, els bussos grecs que venien a buscar esponges marines o els restaurants, que sota l'aparença de taverna s'han convertit en un referent a l'hora de triar una cuina estrangera.
Tot desfent el cabdell de la comunitat grega a Catalunya, ens aproparem a la seva cultura de la mà d'un grec de tercera generació, en Constantí Kontos. Veurem també què s'amaga al rebost de les cases de la Setty Kaliakouda o d'en Thanásis i l'Imma, sense oblidar-nos dels restaurants i els àpats-celebració en què es troba tota la comunitat.
Tot desfent el cabdell de la comunitat grega a Catalunya, ens aproparem a la seva cultura de la mà d'un grec de tercera generació, en Constantí Kontos. Veurem també què s'amaga al rebost de les cases de la Setty Kaliakouda o d'en Thanásis i l'Imma, sense oblidar-nos dels restaurants i els àpats-celebració en què es troba tota la comunitat.

