Les receptes d'El Suquet de l'Almirall, al "Cuines"
Aquesta setmana, el xef Quim Marqués ens porta receptes d'aires mariners: aprendrem a preparar una paella de peix i marisc, una amanida de calamars i navalles o uns macarrons de pescador.
Aquesta setmana visita el plató del "Cuines" Quim Marqués, xef d'El Suquet de l'Almirall, del barri de la Barceloneta. El restaurant ha celebrat aquest any els 25 anys d'història.
Quim Marqués ens farà una amanida de calamars, navalles i unes crudités d'hortalisses. Això serà dilluns. Dimarts, el xef ens cuinarà uns macarrons de pescador; pasta, sí, però amb peix, marisc i amb hortalisses d'estiu. Per dimecres, un "tombet" de patates, verdures i sardines, aprofitant la millor època del peix blau i de l'horta . Dijous en Quim Marqués farà una paella de peix i marisc, una de les seves especialitats que, per cert, es resisteix a no pocs "cuinetes".
Divendres serà el torn de l'amateur Marta Cabot, una empresària de Barcelona que cuinarà un lluç gratinat amb parmesà i confitat de tomàquet, pensat perquè es mengin molt a gust el peix aquells que son més reticents a menjar-ne.
Quim Marqués ens farà una amanida de calamars, navalles i unes crudités d'hortalisses. Això serà dilluns. Dimarts, el xef ens cuinarà uns macarrons de pescador; pasta, sí, però amb peix, marisc i amb hortalisses d'estiu. Per dimecres, un "tombet" de patates, verdures i sardines, aprofitant la millor època del peix blau i de l'horta . Dijous en Quim Marqués farà una paella de peix i marisc, una de les seves especialitats que, per cert, es resisteix a no pocs "cuinetes".
Divendres serà el torn de l'amateur Marta Cabot, una empresària de Barcelona que cuinarà un lluç gratinat amb parmesà i confitat de tomàquet, pensat perquè es mengin molt a gust el peix aquells que son més reticents a menjar-ne.

