Les receptes del restaurant Compartir, de Cadaqués, al "Cuines"
Eduard Xatruch, excap de cuina d'El Bulli, és ara al capdavant del restaurant Compartir. Ens ensenyarà a fer alguns dels plats de la seva carta, com una amanida de tomàquet i maduixes amb escuma de parmesà o unes anxoves amb amanida líquida.
Aquesta setmana el xef Eduard Xatruch visita el plató del "Cuines". L'Eduard va ser cap de cuina del restaurant El Bulli, i ara, a més de la seva tasca al capdavant del restaurant Compartir, continua al costat de Ferran Adrià com a membre de la Bulli Foundation.
Dilluns, el xef, que "comparteix" responsabilitats amb Oriol Castro i Mateu Casañas -també excaps de cuina d'El Bulli-, ens presentarà una amanida de tomàquet i maduixes amb una escuma de parmesà -feta amb sifó- i alfàbrega. Dimarts serà el torn de les anxoves amb una amanida líquida, en què l'enciam es presenta amb una textura poc habitual. Dimecres veurem com es fan uns musclos amb una clàssica salsa bearnesa revisionada. Dijous, l'Eduard Xatruch ens mostrarà l'elaboració d'un rap amb pebrots del "piquillo" amb vainilla i festucs.
La Doli Bertran ve des de Canet de Mar amb una proposta en forma de pastís salat i amb fruites per la secció "Cuina de casa" de divendres.
Dilluns, el xef, que "comparteix" responsabilitats amb Oriol Castro i Mateu Casañas -també excaps de cuina d'El Bulli-, ens presentarà una amanida de tomàquet i maduixes amb una escuma de parmesà -feta amb sifó- i alfàbrega. Dimarts serà el torn de les anxoves amb una amanida líquida, en què l'enciam es presenta amb una textura poc habitual. Dimecres veurem com es fan uns musclos amb una clàssica salsa bearnesa revisionada. Dijous, l'Eduard Xatruch ens mostrarà l'elaboració d'un rap amb pebrots del "piquillo" amb vainilla i festucs.
La Doli Bertran ve des de Canet de Mar amb una proposta en forma de pastís salat i amb fruites per la secció "Cuina de casa" de divendres.

