"Lletra petita" analitza el consum d'aliments frescos
El programa analitza els pros i contres dels productes ecològics i es planteja si els catalans mengem com cal. També visitarà un ramader de carn ecològica i un productor de fruita.
En el primer món es menja, habitualment, tres vegades al dia. Tres vegades al dia les persones prenen una decisió de consum que, en aquest cas, a més a més, té un impacte directe en la salut. Els productes frescos arriben d'arreu, fent milers de quilòmetres fins als plats. Amb aquest tipus de dieta es pot continuar alimentant aquest món sense menjar-nos-el literalment?
"Lletra petita" analitzarà dimecres els pros i contres dels productes ecològics i els compara amb els "convencionals"; assaltaran unes quantes neveres amb l'ajuda d'una nutricionista per saber si els catalans mengen com cal; colliran nectarines amb un productor de fruita i pasturaran les vaques d'un ramader de carn ecològica. També parlaran del peix, un bé cada cop més escàs que s'importa en bona part d'altres països.
"Lletra petita" analitzarà dimecres els pros i contres dels productes ecològics i els compara amb els "convencionals"; assaltaran unes quantes neveres amb l'ajuda d'una nutricionista per saber si els catalans mengen com cal; colliran nectarines amb un productor de fruita i pasturaran les vaques d'un ramader de carn ecològica. També parlaran del peix, un bé cada cop més escàs que s'importa en bona part d'altres països.

