Gastronomia

Plats elegants i econòmics per a aquest Nadal, a "Cuines"

El "Cuines" us desembolica cinc plats per fer d'aquestes festes un regal, de la mà dels xefs del restaurant Pa i Raïm: nius d'ous de guatlla amb consomé de ceps, galta de porc ibèric amb moscatell i poma, sopa de crancs rossos...

Aquesta setmana, amb el "Cuines", passareu unes festes de Nadal vestits d'etiqueta amb el davantal posat. El restaurant Pa i Raïm ha confeccionat plats elegants, fàcils de fer i econòmics. I l'amateur Jordi Gispert, artista de Sant Cugat del Vallès, ens posarà la nota de color.

Els fogons del Pa i Raïm, restaurant de Palafrugell, els porten Roseta Jorba i Pep Ferriol. Tots dos es repartiran el protagonisme aquests dies.
La primera a posar-se la jaqueta serà la Roseta, que dilluns ens farà un recuit d'anxova i alfàbrega amb confitura que ens emplatarà de tres maneres diferents.

Dimarts, un primer plat que quasi podria ser un segon, perquè els nius d'ous de guatlla estan banyats en consomé de ceps.

Dimecres és el torn del Pep Ferriol. La seva sopa de crancs rossos mereix un lloc destacat en la nostra taula.

I acabem dijous amb una gustosa galta de porc ibèric amb moscatell, canyella i poma, cuinada també pel Pep Ferriol.

Divendres, a la Cuina de Casa, el pintor de Sant Cugat del Vallès Jordi Gispert ens fa una crema de moniatos amb gamba i taronja que ens anirà que ni pintada per acabar una setmana de traca i mocador. O en aquest cas, de tovalló.
Anar al contingut