Setmana d'arrossos al "Cuines" amb Carme Ruscalleda
Cinc dies i cinc arrossos diferents a càrrec d'una de les millors cuineres del món. La xef catalana més popular i reconeguda visita el programa per ensenyar-nos a preparar receptes amb un protagonista absolut: l'arròs.
Carme Ruscalleda arriba del restaurant Sant Pau, situat a Sant Pol de Mar, on des de 1988 defensa una cuina de segell molt personal, inspirada en el paisatge que l'envolta, d'arrel tradicional, però oberta a les aportacions d'altres cultures, com la japonesa, que l'ha enriquida professionalment i personalment des que té restaurant propi a Tòquio. La costa del Maresme ha sigut el punt de partida dels arrossos que ens prepararà; una comarca famosa pels ports pesquers, i l'horta.
Dilluns començarem amb un arròs "que cura i tonifica", com explica Carme Ruscalleda, gràcies als ingredients i a una preparació lleugera. Una de les receptes "antiaging" que ens poden ajudar a sentir-nos i veure'ns millor. Dimarts aprendrem a fer arròs amb sardines i pèsols, tan preuats per la xef catalana, qui se'n refereix com el "caviar del Maresme".
Dimecres prepareu les culleres per a un arròs sucós de gamba, i, dijous, ens animarem a anar de pícnic preparant paella d'arròs basmati amb llagostins, ideal per menjar en fred i fora de casa.
Acabarem la setmana preparant "paella de festa". Carme Ruscalleda ens ensenyarà com fer un arròs que lliga peix i carn de forma rodona. Un plat de senyorets pensat per gaudir el cap de setmana.
Dilluns començarem amb un arròs "que cura i tonifica", com explica Carme Ruscalleda, gràcies als ingredients i a una preparació lleugera. Una de les receptes "antiaging" que ens poden ajudar a sentir-nos i veure'ns millor. Dimarts aprendrem a fer arròs amb sardines i pèsols, tan preuats per la xef catalana, qui se'n refereix com el "caviar del Maresme".
Dimecres prepareu les culleres per a un arròs sucós de gamba, i, dijous, ens animarem a anar de pícnic preparant paella d'arròs basmati amb llagostins, ideal per menjar en fred i fora de casa.
Acabarem la setmana preparant "paella de festa". Carme Ruscalleda ens ensenyarà com fer un arròs que lliga peix i carn de forma rodona. Un plat de senyorets pensat per gaudir el cap de setmana.

