Amanida corona de Nadal

Imatge recepta de Amanida corona de Nadal
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 150 g canonges
  • Bulb de fonoll
  • 80 g formatge stilton
  • 1 caqui
  • 5 groselles

     

    VINAGRETA: 

    Oli d'oliva verge extra
  • Vinagre de Mòdena
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Fem una base de canonges disposats en forma de corona.
  2. Seguidament, tallem a la juliana el bulb de fonoll i el posem per sobre la corona sense tocar gaire l'estructura. 
  3. Tallem a dauets el formatge stilton i el posem per sobre.
  4. Pelem el caqui, el tallem a daus petits i el posem per sobre la corona.
  5. Finalment hi disposem les groselles.
  6. Just abans de portar la corona a taula, la regarem amb una vinagreta feta amb una part de vinagre de Mòdena, 3 parts d'oli d'oliva verge extra i una mica de sal.
Anar al contingut