Amanida de cogombres amb iogurt

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    En comparació amb altres hortalisses, el cogombre es molt pobre en calories degut al seu baix contingut en hidrats de carboni i la seva riquesa en aigua. Al igual que la resta el cogombre es font de fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    1/2 cogombre
  • 3 cogombres envinagrats agredolços
  • 60 g iogurt grec
  • Ametlles crues
  • Menta
  • Coriandre
  • Oli OVE
  • Pebre blanc
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar una paella amb un raig generós d'oli d'oliva.
  2. Pelem i tallem a trossos 1/2 cogombre o 1 de petit. Li'n traiem les llavors.
  3. Posem en un colador els cogombres i els assaonem perquè deixin anar aigua.
  4. Tallem a trossos 3 cogombres envinagrats agredolços i els reservem en un bol mitjà. En aquest punt, reservem també el suc dels cogombres.
  5. Quan l'oli està calent, afegim a la paella un grapat d'ametlles crues i les fregim.
  6. Comencem la vinagreta de iogurt. En un bol, afegim 60 g de iogurt grec sense sucre, una mica del suc dels cogombres envinagrats agredolços, un raig d'oli OVE i un polsim de sal. Ho remenem fins que obtenim una textura lleugera.
  7. Piquem unes fulles de menta i unes de coriandre, l'afegim al bol de la vinagreta i ho barregem bé. Ho reservem.
  8. Traiem de la paella les ametlles fregides i les reservem en un plat amb paper absorbent.
  9. Aboquem al bol de l'amanida el cogombre fresc i ho barregem.
  10. Acabem l'amanida amb una mica de pebre blanc, sal i un raig d'oli OVE.
  11. A l'emplatat, hi afegirem la vinagreta de iogurt i les ametlles fregides.
Anar al contingut